W dniach14 i 19 marca klasa II i III TŻG wraz z nauczycielami D. Kulig - Marcisz, M. Ziębą i B. Łęczycką odwiedziły Hotel Heron. Celem wycieczki było zapoznanie się z układem funkcjonalnym obiektu, wyposażeniem gastronomicznym, menu i oferowanymi atrakcjami
Heron Live Hotel położony w miejscowości Sienna to połączenie gustownego hotelu z ekskluzywnym spa, oraz wysokiej klasy miejscem na spotkania biznesowe. Restauracje Marina, Sienna 104, Sky Bar zapewniają wspaniałe posiłki i napoje, które są dziełem wybitnych mistrzów kuchni. Dzięki życzliwości i gościnności pracowników hotelu tj. szefów kuchni panów Krzysztofa Małochy, Wacława Jasińskiego i pani kierownik sprzedaży Jolanty Gawryś mogliśmy poza zwiedzaniem pięknych pokoi, spa, basenu, klubu nocnego, super wyposażonej kuchni i rewelacyjnych restauracji posmakować wybornego sushi i pysznych trufli w kompozycji malibu/kokos i mix orzechów/rum.
Bardzo dziękujemy wszystkim za sympatyczne przyjęcie. Było super, chwile spędzone u Państwa pozostaną na długo w naszej pamięci .