Uczniowie klasy 1TŻUG rozpoczęli zajęcia warsztatowe w pracowni gastronomicznej. Praca w takim reżimie sanitarnym jest dużym wyzwaniem, ale dajemy radę. Stosujemy się do wszystkich obowiązujących zasad.
Pierwsze dni nauki dla naszych nowych uczniów, którzy wybrali naukę w klasie Technik żywienia i organizacji usług gastronomicznych, to czas zapoznawania się z regulaminem pracowni gastronomicznej, jej wyposażeniem i zasadami bhp, jakie obowiązują podczas zajęć i kiedyś w pracy.
W drugim tygodniu zaczęliśmy już pracować - na razie na tyle, na ile pozwalają nam rozporządzenia i zasady epidemiczne. Nie mniej jednak udało się stworzyć piękne warzywne bukiety, którym poświęciliśmy wiele godzin i jeszcze więcej cierpliwości. Uczniowie radzili sobie doskonale z pracą, a atmosfera na zajęciach sprzyjała integracji zespołu. Sami oceńcie, czy to, co zrobili uczniowie, zasługuje na wysokie oceny i pochwały ?