kampus.jpg
01
Gru
Technicy żywienia i organizacji usług gastronomicznych - na start !
Posted by Ewelina Pogwizd

Uczniowie klasy 1TŻUG rozpoczęli zajęcia warsztatowe w pracowni gastronomicznej.  Praca w takim reżimie sanitarnym jest dużym wyzwaniem, ale dajemy radę. Stosujemy się do wszystkich obowiązujących zasad.

Pierwsze dni nauki dla naszych nowych uczniów, którzy wybrali naukę w klasie Technik żywienia i organizacji usług gastronomicznych, to czas zapoznawania się z regulaminem pracowni gastronomicznej, jej wyposażeniem i zasadami bhp, jakie obowiązują podczas zajęć i kiedyś w pracy.

W drugim tygodniu zaczęliśmy już pracować - na razie na tyle, na ile pozwalają nam rozporządzenia i zasady epidemiczne. Nie mniej jednak udało się stworzyć piękne  warzywne bukiety, którym poświęciliśmy wiele godzin i jeszcze więcej cierpliwości. Uczniowie radzili sobie doskonale z pracą,  a atmosfera na zajęciach sprzyjała integracji zespołu. Sami oceńcie, czy to, co zrobili uczniowie,  zasługuje na wysokie oceny i pochwały ?