Serdecznie zapraszamy do udziału w międzyszkolnym konkursie wiedzy z zakresu chemii żywności „Jakość i bezpieczeństwo żywności” organizowanym przez Wyższą Szkołę Inżynierii i Zdrowia w Warszawie.
Celem konkursu jest popularyzacja wiedzy z zakresu chemii żywności oraz dostarczenie uczniom rzetelnej wiedzy dotyczącej między innymi: propagowanie i upowszechniania świadomości w zakresie jakości i bezpieczeństwa żywości i żywienia, wpływu żywności i żywienia na zdrowie człowieka, bezpieczeństwa żywności i dodatków do żywności, znakowania produktów żywnościowych oraz odpowiedzialności producentów.
Konkurs trwa od 21 V do 10 VI i składa się z dwóch etapów: pisemnego i ustnego (przeprowadzanych on-line)
Dla zainteresowanych Uczelnia organizuje cykl spotkań online, który przybliży tematykę konkursową oraz przygotuje uczestników do udziału w konkursie.
Uczestnictwo w spotkaniach nie jest warunkiem wzięcia udziału w konkursie.
Laureaci konkursu oraz szkoły otrzymają cenne nagrody!
Serdecznie zapraszamy na stronę internetową konkursu https://wsiiz.pl/konkurs-zywnosc , gdzie można dokonać zapisu na konkurs oraz spotkania przygotowujące
Informator KLIK >>>
Regulamin KLIK >>>