slide-4.jpg
Kolacja w doborowym towarzystwie mistrzów
Poprawiono: 24 listopad 2023

W uroczystym dniu 11 listopada uczeń kl. 2 TŻG – Miłosz Grząbel-Mikulski uczestniczył w kolacji niepodległościowej, która odbyła się w Krynicy w pięciogwiazdkowym hotelu Belmonte z udziałem trzech mistrzów sztuki kulinarnej: Andrzeja Polana, Mirosława Jabłonki, oraz Pawła Lorocha. Była to jedna z form nagrody, jaką zdobył Miłosz w Nowym Sączu na konkursie gastronomicznym pt. „Smaki jesieni” – zajmując 1 miejsce.

Podczas takiego spotkania można zdobyć wiele ciekawych branżowych informacji i wzbogacić swój warsztat kulinarny o nowe doświadczenia i znajomości. Było smacznie i ciekawie.

Kolacja była wyśmienita, co potwierdzają zdjęcia, a było co oglądać i posmakować.

Brawo Miłosz, spisałeś się doskonale.

Galeria zdjęć >>>